Telefon: 0251 438 440
Fax: 0251 436 342
Email: office@fratiibacriz.ro
 • SC FRATII BACRIZ SRL
 • CUI 9752422
  Reg. Com. J16/825/1997
  STR. Grigore Plesoianu NR.3B
  ROMANIA/DOLJ/CRAIOVA
Noutati
 • Preturi fara concurenta !!!
 • Vrei sa incepi o noua afacere?
  Inchiriaza acum un stand la Centrul Comercial OLTENIA SUCPI si beneficiezi de preturi si facilitati exceptionale!
  CU NOI VEI REUSI IN AFACERI
Transport public

SC FRATII BACRIZ SRL si-a facut debutul pe piata serviciilor de transport public local in noiembrie 1998, propunandu-si sa ofere- in afara elementelor de modernitate (autobuze IVECO de ultima generatie), -certitudinea sigurantei calatoriei si scurtarea timpului de deplasare catre diversele destinatii.

Experienta dobandita in activitate de peste un deceniu ne-a permis sa identificam acele solutii care sa ne mentina in topul standardului de calitate din domeniu: achizitii periodice de autovehicule noi (acum EURO 5), flexibilizarea programelor de circulatie (orar si nr. de autobuze optime pe trasee), valorificand inclusiv parerile si propunerile pasagerilor, servicii de curse speciale sau ocazionale etc.

SC FRATII BACRIZ SRL va anunta cu placere achizitionarea de noi microbuze moderne si confortabile, pentru a asigura cetateniilor un transport sigur si de calitate.

Traseele pe care opereaza SC FRATII BACRIZ SRL sunt menite sa faciliteze transportul rapid si civilizat intre zonele rezidentiale si obiectivele economice, industriale, comerciale precum si intre institutiile administrative si de interes public din municipiul Craiova.

Traseul 2 are itinerariul cu plecare de la Pasaj Electro strabatand Calea Bucuresti, traverseaza centrul prin Valea Vlaicii si continua pe Strada Brestei pana la Cernele.

Traseul 9 asigura deplasarea pasagerilor din cartier Cv. Noua pe Calea Severinului spre Centru (Teatru, Universitate si Piata Centrala) si in continuare pe Calea Bucuresti spre Cartier Lapus, ajungand la aeroport si Metro.

Traseele 4 si 7 sunt proiectate sa deserveasca in sistem circuit cetatenii din zonele limitrofe ale marilor artere de circulatie care tranziteaza orasul dinspre Cart. Cv Noua spre Gara si platforma industriala de est (pe bld.Dacia si Decebal) continuand pe str. Caracal spre Parcul Romanescu si Spitalul Judetean, orientandu-se apoi catre Facultatea de Agronomie si pe str. Brestei si Maria Tanase, incheind prin revenirea spre Cv. Noua.