Telefon: 0251 438 440
Fax: 0251 436 342
Email: office@fratiibacriz.ro
 • SC FRATII BACRIZ SRL
 • CUI 9752422
  Reg. Com. J16/825/1997
  STR. Grigore Plesoianu NR.3B
  ROMANIA/DOLJ/CRAIOVA
Noutati
 • Preturi fara concurenta !!!
 • Vrei sa incepi o noua afacere?
  Inchiriaza acum un stand la Centrul Comercial OLTENIA SUCPI si beneficiezi de preturi si facilitati exceptionale!
  CU NOI VEI REUSI IN AFACERI
Despre noi

SC FRATII BACRIZ SRL este o societate cu capital suta la suta privat, ce si-a propus dezvoltarea comertului si a transportului urban.

Prin politica de management a calitatii, prin dotarile tehnice precum si prin realizarea de produse si servicii de cea mai buna calitate, societatea noastra a devenit una dintre primele societati a carui complex comercial se incadreaza in cerintele standardelor europene, cu o capacitate de peste 1300 de standuri, intinzandu-se pe o suprafata de peste 70.000mp. Oferta este nelimitata: produse alimentare, textile, incaltaminte, marochinarie, birotica, papetarie, electrocasnice, cosmetice, articole de uz casnic, bauturi alcoolice si nealcoolice, casete muzica, portelanuri, jucarii etc.

In ceea ce priveste transportul urban, parcul auto este dotat cu microbuze si autobuze ce asigura confortul calatorilor prin transportul rapid si ieftin in orice zona a Craiovei.

SC FRATII BACRIZ SRL se preocupa sa raspunda permanent tuturor cerintelor pietei intr-un raport optim calitate-pret, avand convigerea ca va castiga mereu increderea celor care opteaza pentru produsele si serviciile sale.